WebGrouper WebGrouper 2019-04-20


Vă rog accesați sistemul!

Nume utilizator
Parolă


Avem plăcerea să Vă prezentăm cel mai nou serviciu oferit de Medicode SRL, WebGrouper, o aplicație on-line care oferă medicilor posibilitatea să verifice instantaneu finanțarea primită pentru un caz tratat, adică grupa DRG în care este clasificat cazul, precum și valoarea relativă (VR) aferentă, conform regulilor actuale ale sistemului de finanțare Ro-DRG utilizate la finanțarea spitalelor din România.

Aplicația WebGrouper oferă totodată posibilitatea personalului de la departamentul de statistică / DRG al Spitalului Dvs. să grupeze o bază de date lunară, aplicația WebGrouper clasificând cazurile rapid. Sistemul Vă oferă automat și statistici centralizate despre rezultatul obținut de Spitalul Dvs.

Pentru informații tehnice și comerciale suplimentare vă rugăm să ne contactați telefonic la numărul de tel. 0784 208820 sau prin e-mail pe adresa office @ medicode . ro. Nu uitați să ne trimiteți datele Dvs. de contact: Numele Spitalului, Numele Dvs., functia Dvs., nr. de telefon mobil, adresa de e-mail.

Notă: în cazul în care nu reușiți să accesați sistemul, este posibil ca accesul Dvs. să fie restricționat din motive legate de clauzele contractuale. Pentru clarificări vă rugăm să ne contactați prin datele de contact menționate mai sus.

Dacă doriți să vă întoarceți la pagina firmei Medicode SRL, click aici sau pe emblema firmei.MediCode