WebGrouper WebGrouper 2018-04-27


Va rog accesati sistemul!

Nume utilizator
Parola


Avem placerea sa va prezentam cel mai nou serviciu oferit de Medicode SRL, WebGrouper, o aplicatie on-line care ofera medicilor posibilitatea sa verifice instantaneu finantarea primita de un caz tratat, adica grupa DRG in care este clasificat cazul, precum si valoarea relativa (VR) aferenta, conform regulilor actuale ale sistemului de finantare Ro-DRG utilizat la finantarea spitalelor din Romania.

Aplicatia WebGrouper totodata ofera posibilitatea personalului de la departamentul statistic / DRG al Spitalului Dvs sa grupeze o baza de date lunara, aplicatia WebGrouper clasificand cazurile rapid. Sistemul prezinta automat si statistici centralizate despre rezultatul obtinut de Spitalul Dvs.

Pentru informatii tehnice si comerciale suplimentare va rugam sa ne contactati telefonic sau prin e-mail: Tel. 0784 208820, E-mail: info @ medicode . ro

Va rugam sa nu uitati sa ne trimiteti datele Dvs de contact: Numele Spitalului, Numele Dvs, functia Dvs, telefon mobil, e-mail.

Nota: in cazul in care nu reusiti sa accesati sistemul, este posibil ca accesul Dvs a fost restrictionat din motive legate de clauzele contractuale. Pentru clarificari va rugam sa ne contactati prin e-mail sau telefon, la numarul / adresa mai sus mentionate.

Daca doriti sa va intoarceti la pagina firmei Medicode SRL, va rugam sa dati click pe emblema firmei sau aici:MediCode